Текстилно обзавеждане за ресторанти - разнообразие и качество

Свържете се с нас

текстилно обзавеждане за ресторанти

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Предлагаме цялостно текстилно обзавеждане за ресторанти.

Тони текс груп е специализирана в производството на:

  • Покривки за маса
  • Карета
  • Хангели
  • Салфетки
  • Тишлайфери
  • Калъфи за столове

са със стандартни и нестандартни размери. Всеки артикул може да се изработи от следните материи: памук, памук полиестер, памук-сатен или битови.

Ние така подбираме материалите, от които създаваме покривките за ресторанти, че те да не задържат петна, да не се приплъзват, да са достатъчно плътни и здрави, за да издържат на по-голяма експлоатация за по-дълго време.

Не трябва да забравяте, че всеки клиент обръща внимание на покривката върху, която му се сервира храната, тя трябва да е естетически издържана, да отговаря на всички изисквания за качество и красота. Няма да сгрешите, като се обърнете към нас, за да създадем един идеален интериор за Вашия ресторант.

Калъфи за столове за ресторантиКалъфите за столове са идеалното решение, когато искате да запазите столовете от износване, както и когато искате да допринесете за елегантният им вид.

Ние Ви предлагаме разнообразие при избора на калъф за стол. По Ваше желание столът може да бъде покрит изцяло или частично, в зависимост от нуждите Ви. Елегантни, стандартни, с панделка или друга декорация, която да предаде завършеност на всеки стол.

Ако във Вашият ресторант се празнуват тържества, честват се празници, отбелязват се годишнини, празнуват се сватби, не се колебайте да облечете столовете си, за да предадете завършен и празничен вид на ресторанта. Всеки посетител ще забележи този детайл, който ще предаде завършености и елегантност на интериора.

Калъфите за столове се изработват за всеки модел стол поотделно, за да може да прилегнат идеално по извивките им.Калъфи за столове

Може да избирате от разнообразието на цветове и материи, които може да Ви предложим. Ще удовлетворим всяко Ваше желание, не се колебайте да се свържете с нас.

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Вижте продуктите ни специално създадени за ресторанти