За Тони Текс - Производство и търговия със спално бельо

Свържете се с нас

Фирмата започва дейността си с търговия на спално бельо през 1992 година, по това време има склад в гр. Пловдив, развиващ се с бързи темпове.

През 1996 година започва постепенното собствено производство на спално бельо.

На следващият етап от развитието си  Тони текс груп създава собствена производствена и складова база. Шивашкият цех е в с. Бели Осъм, община Троян, област Ловеч.

Складовата база дава възможност на Тони текс груп да внася и складира в големи количества всеки материал, от който се произвеждат продуктите и. Като това позволява и поддържане на големи наличности на: спално бельо, олекотени завивки, възглавници, чаршафи с ластик, протектори за матраци, протектори за възглавници, пердета, завеси, кувертюри, хавлии, халати за мъже, халати за жени, хавлиени чехли, покривки за маса, салфетки, карета, тишлайфери, детски и бебешки комплекти, декоративни възглавнички, дунапрени, шалтета за шезлонг като готова продукция.

Тони текс груп Ви предлага голяма гъвкавост и бързина за предоставяне на мостри и снимков материал. Отлично обучените ни консултанти ще отговорят компетентно и изчерпателно на всеки възникнал въпрос. Те са на разположение до всяка точка на страната и могат да Ви посетят на място, за по-голямо Ваше удобство. Ние изграждаме близки отношения на сътрудничество с нашите клиенти, за да може крайният резултат от съвмесната ни работа да надхвърли очакванията Ви!

Тони текс груп предлага специални оферти при поръчка от хотели, ресторанти, детски градини, болнични заведения, пансиони, общежития, санаториуми.

Изпълнява индивидуални поръчки.

Срока за всяка поръчка е времето, за което Вие се нуждаете от поръчаните артикули.

 

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990