Спално бельо за хотели - Текстилно обзавеждане за хотели

Свържете се с нас

спално бельо за хотелиЗа да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Предлагаме цялостно текстилно обзавеждане за хотели:

 

Вижте продуктите ни специално създадени за хотели

Спално бельо за хотели.

Може да бъде изработено от разнообразни материали

 

Матраци за хотели.

Предлагаме еднолицеви матраци и двулицеви матраци. И двата варианта на матраци е възможно да се изработят по различен начин:

 • матраци за хотели от система „Бонел“
 • матраци за хотели от пенополиуретанова пяна 
 • матраци за хотели от високо еластична пенополиуретанова пяна
 • матраци за хотели от мемори пяна
 • матраци за хотели от комбинация на мемори пяна и пенополиуретанова пяна

Височината на матрака варира, но средната такава е 20см.

 

Топ матраци за хотели.

Топ матрак е тънък и много функционален матрак. Използва се като се постави върху стандартен матрак за по добър, допълнителен комфорт. Топ матрака може да бъде съставен от:

 • топ матрак за хотели от пенополиуретанова пяна 
 • топ матрак за хотели от високо еластична пенополиуретанова пяна
 • топ матрак за хотели от мемори пяна
 • топ матрак за хотели от комбинация на мемори пяна и пенополиуретанова пяна

Стандартната височина на топ матрака е 6см., но е възможно да се изработи и по зададен от клиента размер.

 

147788744776247

Протектори за матраци за хотел.
Протектора предотвратява приплъзване на чаршафите върху матрака, създава допълнителна мекота и предпазва матрака от замърсяване и износване.
Изработва се в следните варианти:

 • Текстилен – памучен дублиран и пришит с вата плат – това е най-масово продавания протектор за матрак (надматрачна стелка). Този протектор може да бъде изработен от различен материал (Памук/полиестер, 100%Памук, Микрофибър, Ранфорс 100%Памук и други), както и различен цвят по желание на клиента.
  Той може да се пере многократно без да промени първоначалният си вид.
 • непромокаем протектор за матрак – осигурява максимална хигиена, предпазва матрака от течности и замърсяване.
  Антиакарна и антибактериална обработка
  долна част: водонепромокаема и дишаща PU мембрана
  горна част: хавлиен плат 100 % памук.
Разгледайте продуктите ни специално създадени за хотели

 

възглавници за хотелиВъзглавници за хотели.

Те са стандартни и капитонирани, с различен размер и пълнеж. Предлагаме най-доброто изпълнение на възглавници с пълнеж от силиконов пух, дунапрен или силопрен.

Всяка възглавница за хотел е със стандартен грамаж от 600 гр. и размер 50/70 см. или посочени от клиента.

Възглавниците с пълнеж от силиконов пух са най-масово разпространени и най-предпочитани в хотелския бранш. Възглавниците притежават изключителна мекота. Възглавниците придават неповторим и дълготраен комфорт.
За изработката на възглавници за хотел от силиконов пух ние използваме екологично чисти и антиалергични материали, които са доказано безвредни.
Силиконовите възглавници за хотел възстановяват първоначалната си форма, дори след продължително използване и многократно пране, което гарантира дълготрайно използване на изделието. Допринасят за пълноценният и спокоен сън на Вашите клиенти, намаляват натрупаното напрежение и подпомагат правилното кръвообращение.

 

p1000383_11-300x214

Олекотените завивки за хотел.

Могат да бъдат изработени с външен плат от 100% памук, памук-полиестер, ранфорс, микрофибър и пълнеж от полиестерна или силиконова вата.
Ватата е с грамаж от 80 гр./м2 до 500 гр./м2. Всяка олекотена завивка може да се изработи по размер на клиента.
Материалите, подбрани за изработката и съдържанието на олекотените завивки за хотел, гарантират на клиента всички предимства на традицията и новите технологии – анти-алергичност, анти-статичност, мекота, лекота, комфорт и топлина.
Олекотените завивки за хотели , които предлагаме могат да се перат многокатно, като запазват първоначалният си облик и качество.

 

Хавлиени изделия за хотелХавлиени изделия за хотел.

Хавлиените изделия, които предлагаме са: хавлии, халати, хавлиени чехли, хавлия краче.
Нашите хавлиени изделия Ви гарантират изключително качество и мекота, на които ще се насладят Вашите клиенти! Хавлиите, халатите, хавлиените чехли са изработени от 100% Памук, което гарантира бързото им съхнене и влагоабсорбацията. Може да разчитате, че дори и след дълготрайни третиране всяко хавлиено изделие ще запази качествата си.

Фирмата ни е директен вносител на хавлии, халати, хавлиени чехи, хавлия краче за България.

Халатите, които предлагаме са изключително допълнение за Вашия СПА център. Разполагаме с два вида халати за хотел: халат с шал яка и халат с качулка. Размерите на халатите са S, M, L, XL, XXL. Грамажите на халатите варират от 400 до 500 гр.м2. Стандартният ни цвят на халатите е бял. Изпълняваме индивидуални поръчки на халати, съобразени с нуждите на Вашия хотел.

Хавлиите с които разполагаме са с различни размери:

хавлия за хотел – 30/50 см.

хавлия за хотел – 50/90 см.

хавлия за хотел – 70/140 см.

хавлия за хотел – 90/150 см.

Всичките размери хавлии за хотел се предлагат в два грамажа 400 гр./м2 и 450 гр/м2. Цвета на хавлиите е бял.

Изпълняваме и поръчки по Ваш размер и цвят.
Плътността на хавлиите и халатите при индивидуална поръчка варира от 300 гр./м2 до 600 гр/м2.

Хавлия“краче“ предлагаме в цвят бял и размер 50/50 и 50/70. Хавлия“краче“ се предлага в различни грамажи.

 

втъкано лого за хотелиПредлагаме изработване на бродерия и втъкано лого по проект на клиента. Втъканото лого може да се изработи единствено върху хавлиените изделия- хавлии и халати, докато, ако желаете може да се избродира Вашето фирмено лого на спално бельо, възглавници, хавлии, халати, чаршафи, покривки за маса, салфетки.

 

 

 

Пердета и завеси за хотели.

Нашата фирма предлага голямо разнообразие на пердета и завеси за Вашият хотел. Ние можем да задоволим и най-взискателните и сериозни изисквания, относно модели, цветове, дизайн, плътност и размери на пердета и завеси.

Фирмата е директен вносител на платове за завеси и пердета за хотели, благодарение на което може да предложим максимално най-ниски цени за България.

Пердетата са много важна част от интериора на Вашият хотел, ресторант. Затова можем да Ви предложим компетентна, изчерпателна и своевременна консултация за избора на конкретни тъкани на интериорен текстил. Разполагаме с изобилие от тъкани в различни цветове, десени, плътност (светлопропускливост), дизайн, стил.

Има възможност да дадете предложение за индивидуални проекти за текстилни изделия, който ние можем да осъществим.

Наш служител ще Ви помогне да визуализирате до максимална точност различни варианти между, които да направите избора на пердетата и завесите за Вашият хотел или ресторант.

Имате възможност да избирате из между различни дължини и набор на пердета и завеси, в зависимост от ефекта, който искате да постигнете, за да направите най-точният избор.

Ние държим на качеството и затова може да разчитате на изключителна прецизност и точност при ушиване и цялостната изработка на Вашите пердета и завеси. Високото качество на тъканите, материите и материалите за изработка на пердета и завеси за Вашият хотел са нашата запазена марка за ВАС.

Нашите клиенти са спокойни, понеже пердетата и завесите ни се поставят много лесно и бързо, без да е необходимо от допълнително обучен персонал за това.

 

Разгледайте продуктите ни специално създадени за хотели

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990