Спално бельо микрофибър - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

ЗА ЦЕНИ И РАЗМЕРИ, НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ В КОНТАКТНАТА ФОРМА.

Микрофибър е синтетичен материал.

Най-популярните типове микрофибър са изработени от полиестер и полиамид.

Микрофибър се използва при производството на чаршафи, пликове за олекотени завивки, калъфки за възглавници и много други продукти необходими за хотелското обзавеждане.

Микрофибъра е плата, който е изработен от 100% полиестер.

Предимствата на микрофибъра е за постигане на различни ефекти, като: минимална свиваемост на плата, постигане на определена визия, благодарение на полиестера гладенето на материите, в които е втъкан е почти излишно.

Полиестерът се втъкава в плата и за да удължи живота на Вашето спално бельо. Той прави по-устойчив плата на захабяване. Благодарение на полиестера, е сред най-бързо съхнещите, както и най-трудно мачкащите се материи.

Друго, което трябва да се отбележи за микрофибъра, че не променя формата си (не се раздърпва или свива), дори при по-високи градуси на пране.

Ще бъдете изненадани от невероятно ниските цени на спалното бельо от микрофибър. Цената е наистина ниска, в сравнение с качеството, което получавате.

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 896 627 989;  0896 627 990