Спално бельо памук 10132 - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

Памука е най-разпространената тъкан, използвана в производството на спално бельо. Причините са много: плата, изработен от естествен памук притежава голямо качество, което гарантира продължителното използване на спалното бельо. Много по-издръжлив, много по-траен и устойчив, в сравнение с платовете, изработени от изкуствени нишки.

На памука може да се доверите изцяло, той е антиалергичен, поради естественият си произход.

Ние предлагаме спално бельо от 100% Памук и Памук Полиестер (поликотон). Като памук-полиестера съдържа малък процент изкуствена нишка, която не позволява на плата да се свие. Полиестера допринася за още по-голямата здравина на спалното бельо, в сравнение с 100% Памук, при който свиваемостта е малко по-голяма. В положителните характеристики на спалното бельо от Памук-полиестер ще добавим и бързото съхнене на материите и изключително лесненото гладене.

Десените, които предлагаме от 100% Памук и Памук-Полиестер са с високо качество, подбрани красиви и свежи десени, изпълнени в свежи и модерни цветове.

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 896 627 989;  0896 627 990