Спално бельо памук - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

ЗА ЦЕНИ И РАЗМЕРИ, НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ В КОНТАКТНАТА ФОРМА.

Този вид спално бельо се произведжа от материи, изцяло съставени от памук. За разлика от други тъкани, където в структурата на плата са включени и материи,  различни от памука, спалното бельо, изработено от 100% памук разчита на този изцяло естествен продукт.
Памучната тъкан е мека и дишаща и особено подходяща за спално бельо. Памучното спално бельо се препоръчва при по-големи горещини или когато човек се поти повече от обичайно, но всъщност това спално бельо може да се ползва през всички сезони. Памучното спално бельо позволява правилното проветряване на тялото, благодарение на своята структура. Въздухът безпроблемно преминава през пространствата, образувани от преплетените влакна и така спомага за регулирането на телесната температура и създава повече комфорт.
Има няколко сигурни критерия за различаване на чистия памук от тъканите, в които памукът има само процентно съдържание. Памучната тъкан се различава лесно още на пипане. Тя е по- мека, издържа на многобройни пранета и манипулации, като запазва формата си и без да образува топчета, което може да бъде наблюдавано при други тъкани, смес от памук и полиестер.
Може да бъдете сигурни, че дори и алергични, 100% памук, е материал, към който няма как да има алергия организмът.
Памука е най-разпространената тъкан, използвана в производството на спално бельо. Причините са много: плата, изработен от естествен памук притежава голямо качество, което гарантира продължителното използване на спалното бельо. Много по-издръжлив, много по-траен и устойчив, в сравнение с платовете, изработени от изкуствени нишки.

 

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990