Спално бельо памук полиестер - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

ЗА ЦЕНИ И РАЗМЕРИ, НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ В КОНТАКТНАТА ФОРМА.

Плата, които е изработен от съчетанието на памук с полиестер е една от най-добрите материи, от които може да се ушие спално бельо.

Естественият материал – памукът е с редица предимства, а изкуствените влакна (полиестерни) се втъкават в плата за постигане на различни ефекти, като: минимална свиваемост на плата, постигане на определена визия, благодарение на полиестера гладенето на материите, в които е втъкан е почти излишно.

Полиестерът се втъкава в плата и за да удължи живота на Вашето спално бельо. Той прави по-устойчив плата на захабяване. Благодарение на полиестера, материалът Памук полиестер е сред най-бързо съхнещите, както и най-трудно мачкащите се материи.

Друго, което трябва да се отбележи за Памук полиестера е, че не променя формата си (не се раздърпва или свива), дори при по-високи градуси на пране.

Комбинацията за спално бельо от Памук полиестер, съчетава по-трудно мачкане и изцапване, като същевременно с това абсорбира влагата и е приятен на допир.

Ще бъдете изненадани от невероятно ниските цени на спалното бельо от Памук полиестер. Цената е наистина ниска, в сравнение с качеството, което получавате.

 

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990