Спално бельо сатен райе 1см. - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

Категория:
За дома, За хотели

ЗА ЦЕНИ И РАЗМЕРИ, НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ В КОНТАКТНАТА ФОРМА.

Тони текс, представя на Вашето внимание текстилни изделия, изработени от памучен сатен райе. Материалът сатен райе е 100% памук и е един от най-висококачествените и луксозни платове създадени за Вашия хотел. Изработен от памучен сатен, този плат може да задоволи дори най-претенциозният вкус.

Памучният сатен е коренно различен от полиестерният сатен, който е изцяло изкуствен. Хлъзгането при изкуственият сатен е изцяло заменено с истински комфорт.

Материята памучен сатен райе притежава мек и бляскав ефект, благодарение на качествената технология по изпичането на плата. Това е една от най-издръжливите материи, предлагани на текстилният пазар в световен мащаб.

Памучният сатен райе, притежава изключителните свойства на тъканите, изработени от 100% памук. Като придава усещане за хлад, безкрайна копринена мекота, неповторима наслада при допир.

Памучният сатен райе ще ви достави приказно уютна топлина през зимните вечери и мечтаната прохлада, през горещите летни нощи.

С качествата, които притежава памук сатен райе се нарежда на първо место  в световен мащаб, сред всички материи, които се използват за производство на спално бельо и хотелско обзавеждане.

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990