Хавлия бордо - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

Когато човек посещава хотел, СПА център или Салон за красота, съзнанието му остават редица неща, които в последствие свързва с въпросното място. Хавлиената кърпа е дребен наглед детайл, който обаче никак не е маловажен за общото впечатление. Всъщност качеството на този задължителен аксесоар, хавлиената кърпа, често се възприема от посетителите като мерило за отношението към тях, особено когато се отнася за места от по-висок клас.

При избора на хавлиени изделия трябва хавлиите задължително да са изработени от 100% Памук, за да може бързо да абсорбират влага, да са приятни на допир и да не създават проблеми на хора с алергии.

Предлагаме изработване на бродерия върху хавлии и халати, както и  втъкано лого върху хавлиии и халати по проект на клиента.

Нашите хавлии и халати Ви гарантират изключително качество и мекота, на които ще се насладят Вашите клиенти! Хавлиите и халатите са изработени от 100% Памук, което гарантира бързото им съхнене и влагоабсорбацията. Може да разчитате, че дори и след дълготрайно третиране всяка хавлия и халат ще запази качествата си.

Фирмата ни е директен вносител на хавлии и халати за България.

Халатите, които предлагаме са изключително допълнение за Вашия хотел, СПА център. Разполагаме с два вида халати за хотел: халат с шал яка и халат с качулка. Размерите на халатите са S, M, L, XL, XXL. Грамажите на халатите варират от 400 до 500 гр.м2. Стандартният ни цвят е бял. Изпълняваме индивидуални поръчки, съобразени с нуждите на Вашия хотел.

Разполагаме със стандартни хавлиени кърпи с размери:

хавлия 30/50;

хавлия 50/90;

хавлия 70/140;

хавллия 90/150.

Всяка от хавлиите се предлага в два грамажа 400 гр./м2 и 450 гр/м2, като изпълняваме и поръчки по Ваш размер и цвят.
Плътността на хавлиите и халатите при индивидуална поръчка варира от 300 гр./м2 до 600 гр/м2.

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 896 627 989;  0896 627 990