Хавлия с втъкано лого - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

ЗА ЦЕНИ И РАЗМЕРИ, НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ В КОНТАКТНАТА ФОРМА.

Когато човек посещава хотел, СПА център или Салон за красота, съзнанието му остават редица неща, които в последствие свързва с въпросното място. Хавлиената кърпа е дребен наглед детайл, който обаче никак не е маловажен за общото впечатление. Всъщност качеството на този задължителен аксесоар често се възприема от посетителите като мерило за отношението към тях, особено когато се отнася за места от по-висок клас.

При избора на хавлиени изделия трябва хавлиите задължително да са изработени от 100% Памук, за да може бързо да абсорбират влага, да са приятни на допир и да не създават проблеми на хора с алергии.

Предлагаме изработване на бродерия и втъкано лого по проект на клиента.

Нашите хавлиени изделия Ви гарантират изключително качество и мекота, на които ще се насладят Вашите клиенти! Те са изработени от 100% Памук, което гарантира бързото им съхнене и влагоабсорбацията. Може да разчитате, че дори и след дълготрайни третиране всяко хавлиено изделие ще запази качествата си.

Фирмата ни е директен вносител на хавлии и халати за България.

Халатите, които предлагаме са изключително допълнение за Вашия СПА център. Разполагаме с два вида халати за хотел: халат с шал яка и халат с качулка. Размерите на халатите са S, M, L, XL, XXL. Грамажите на халатите варират от 400 до 500 гр.м2. Стандартният ни цвят е бял. Изпълняваме индивидуални поръчки, съобразени с нуждите на Вашия хотел.

Разполагаме със стандартни хавлиени кърпи с размери:
хавлия 30/50;

хавлия 50/90;

хавлия 70/140,

хавлия 90/150

Всичките хавлии се предлагат в два грамажа 400 гр./м2 и 450 гр/м2, като изпълняваме и поръчки по Ваш размер и цвят.
Плътността на хавлиите и халатите при индивидуална поръчка варира от 300 гр./м2 до 600 гр/м2.

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 896 627 989;  0896 627 990