Халат за баня - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Описание:

ЗА ЦЕНИ И РАЗМЕРИ, НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ В КОНТАКТНАТА ФОРМА.

Когато човек посещава хотел, СПА център или Салон за красота, съзнанието му остават редица неща, които в последствие свързва с въпросното място. Хавлиената кърпа е дребен наглед детайл, който обаче никак не е маловажен за общото впечатление. Всъщност качеството на този задължителен аксесоар, хавлиената кърпа, често се възприема от посетителите като мерило за отношението към тях, особено когато се отнася за места от по-висок клас.

При избора на хавлиени изделия трябва хавлиите задължително да са изработени от 100% Памук, за да може бързо да абсорбират влага, да са приятни на допир и да не създават проблеми на хора с алергии.

Предлагаме изработване на бродерия върху хавлии и халати, както и  втъкано лого върху хавлии и халати по проект на клиента.

Нашите хавлии и халати Ви гарантират изключително качество и мекота, на които ще се насладят Вашите клиенти! Хавлиите и халатите са изработени от 100% Памук, което гарантира бързото им съхнене и влагоабсорбацията. Може да разчитате, че дори и след дълготрайно третиране всяка хавлия и халат ще запази качествата си.

Фирмата ни е директен вносител на хавлии и халати за България.

Халатите, които предлагаме са изключително допълнение за Вашия хотел, СПА център. Разполагаме с два вида халати за хотел: халат с шал яка и халат с качулка. Размерите на халатите са S, M, L, XL, XXL. Грамажите на халатите варират от 400 до 500 гр.м2. Стандартният ни цвят е бял. Изпълняваме индивидуални поръчки, съобразени с нуждите на Вашия хотел.

 

Ако желаете да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване на e-mail: info@toni-tex.bg или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990