Производство на хавлиени изделия - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Тони Текс предлага на Вашето внимание изключително качествени хавлиени изделия, специално ориентирани за Вашия хотел, СПА център, салон за красота или магазин.

При посещение на хотел, СПА център или Салон за красота, съзнанието на човек халат за баняостават редица неща, които в последствие свързва с въпросното място. Хавлиената кърпа е дребен на пръв поглед детайл, който не е маловажен за общото впечатление на Вашите клиенти. Всъщност качеството на този задължителен аксесоар често се възприема от посетителите като мерило за отношението към тях, особено когато се отнася за места от по-висок клас.

Тони Текс съветва, когато правите избор на хавлиени изделия да обърнете внимание, че хавлиите и халатите, задължително да са изработени от 100% Памук. Имайте предвид, че хавлиените изделия, изработени изцяло от памук абсорбират влагата в пъти по-добре, това ги прави приятни на допир. Не на последно място, при избора хавлии и халати за Вашия хотел, СПА център, салон за красота или магазин, е важно да се съобразите и с това, че голяма част от хората в днешно време са потърпевши от алергии към синтетика. Когато хавлиите и халатите са изработени от 100% Памук, те няма да създадат дискомфорт и проблеми на хора с алергии.

Предлагаме изработване на бродерия и втъкано лого на хавлиените изделия по проект на клиента.havlii

Нашите хавлии и халати Ви гарантират изключително качество и мекота, на които ще се насладят Вашите клиенти! Хавлиите и халатите ни са изработени от 100% Памук, което гарантира бързото им съхнене и влагоабсорбацията. Може да разчитате, че дори и след дълготрайни третиране всяка хавлия и халат ще запази качествата си.

Фирмата ни е директен вносител на хавлии и халати за България.

Разгледайте хавлиите които произвеждаме Вижте повече за халатите които произвеждаме

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990