Производство на халати - Спално бельо, завивки, възглавници

Свържете се с нас

Халат за баня

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Производство на халати от Тони текс  с най-голяма грижа и всеотдайност като се има предвид всеки аспект на нуждите на клиента и удовлетворение му.

Всеки халат е подложен на интензивна проверка на качеството, съгласно международните стандарти.

Тони текс разполага с модерно оборудване за производство на халати.

При избора на хавлиени изделия трябва халатите задължително да са изработени от 100% Памук, за да може бързо да абсорбират влага, да са приятни на допир и да не създават проблеми на хора с алергии.

Предлагаме изработване на бродерия върху халати, както и  втъкано лого върху халати по проект на клиента.

Нашите халати Ви гарантират изключително качество и мекота, на които ще се насладят Вашите клиенти! Халатите са изработени от 100% Памук, което гарантира бързото им съхнене и влагоабсорбацията. Може да разчитате, че дори и след дълготрайно третиране всеки халат ще запази качествата си.

Халатите за баня/СПА център, които предлагаме на нашите клиенти са с унисекс кройки, което ги прави подходящи както за мъже, така и за жени. Халатите унисекс са удобни и функционални за Вашите клиенти. Съставът им е 100 % висококачествен памук без никаква синтетика, което гарантира максимална попиваемост и комфорт.

Изпълняваме индивидуални поръчки, съобразени с нуждите на Вашия хотел.

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Вижте повече за халатите които произвеждаме