Спални Комплекти от памук и Памук Полиестер (поликотон)

Свържете се с нас

Спални Комплекти от памук

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Памука е най-разпространената тъкан, използвана в производството на спално бельо. Причините са много: плата, изработен от естествен памук притежава голямо качество, което гарантира продължителното използване на спалното бельо. Много по-издръжлив, много по-траен и устойчив, в сравнение с платовете за спално бельо, изработени от изкуствени нишки.

Защо спално бельо от памук ? На памука може да се доверите изцяло, той е антиалергичен, поради естественият си произход.

Ние предлагаме спални комплекти от памук и спално бельо от 100% Памук и Памук Полиестер (поликотон). Като памук-полиестера съдържа малък процент изкуствена нишка, която не позволява на плата да се свие. В положителните характеристики на спалното бельо от Памук-полиестер ще добавим и бързото съхнене на материите и изключително лесненото гладене.

Десените за спално бельо, които предлагаме от 100% Памук и Памук-Полиестер са с високо качество, подбрани красиви и свежи десени, изпълнени в свежи и модерни цветове.

Десените за спално бельо, които Ви предлагаме са сред най-предпочитаните на пазара. Всяка седмица разполагаме с различни десени за спално бельо, които ще предадат на дома Ви завършеност, ще Ви създадат настроение и ще подсилят домашният уют.

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Вижте спалните комплекти които произвеждаме