Спални Комплекти от Ранфорс - по-голяма здравина и мекота

Свържете се с нас

Спални Комплекти от Ранфорс

Спално бельо от ранфорс

Ранфорс е тъкан за спално бельо отличаваща се с по-голяма мекота и здравина спрямо стандартните видове “хасета” за спално бельо предлагани на българския пазар. Разликата идва още в структурата на нишката, тя е усукана (рингова) прежда което и придава по-голяма здравина и по-малка свиваемост на спалното бельо. Разполагаме с над 30 разцветки използвани за спално бельо и завивки.

Характеристикa на тъканите: 100% Памук Ранфорс за спално бельо

Ранфорсът е тъкан за спално бельо с матово покритие и гъвкави извивки и се отличава с по-голяма здравина, мекота и по-малка свиваемост спрямо обикновените хасета за спално бельо. Структурата на нишката е усукана, рингова прежда. Ранфорс е с по–голяма гъстота на нишките, по-фино тъкан и устойчив при пране. В състава си е 100% памук, за разлика от хасето, което е възможно да е примес с полиестер.

Интересно за спалното бельо от ранфорс като материя, е че поддържа естественият температурен баланс на тялото през цялото време, което сте обгърнати от материята.

Спални комплекти от ранфорс е сред най-често срещаните материи при луксозното спално бельо. Характерно за ранфорс за спално бельо, като тъкан е не само голямата здравина и малка свиваемости, но и неповторимото усещане за мекота, финес и нежен допир.

Спалното бельо от ранфорс е бельо от висок клас на материята на добри цени.

Десените за спално бельо, които Ви предлагаме са сред най-предпочитаните на пазара. Всяка седмица разполагаме с различни десени за спално бельо, които ще предадат на дома Ви завършеност, ще Ви създадат настроение и ще подсилят домашният уют.

За да получите актуална оферта с цени, моля изпратете запитване, чрез контактната форма или се свържете с нас на тел: 0896 627 989; 0896 627 990

Вижте спални комплекти от ранфорс които произвеждаме